OVER ONS

     

Dit ben ik, Mariëlla Lubbers, 50-plus en samen met mijn lief, hond, 5 kippen en kanarie wonend in Oostelbeers. Na ruim 20 jaar fulltime in de gezondheidszorg gewerkt te hebben was het in 2009 tijd om de balans op te maken en het roer om te gooien.

Ik nam een tijdje verlof op en ging me bezig houden met het restylen van meubeltjes en het maken van decoratie artikelen. Dit combineerde ik dan met kringloop- en vlooienmarktvondsten. Op die manier ontstond er iets nieuws, iets unieks. 

Mijn hobby werd steeds serieuzer en het huis steeds voller.  Het werd tijd om het een en ander te verhuizen naar ons bij-huisje, dat zodoende een stenen winkeltje werd. Ik schreef me in bij de kamer van koophandel en bij HUISJE was geboren. Een jaar later werd daar de webwinkel aan toegevoegd.

In de loop der jaren is het assortiment van bij HUISJE veranderd van shabby shic naar wat meer retro-vintage. Wat is gebleven zijn de restyling en up-styling producten, gecombineerd met my-style producten, ofwel leuk ingekochte items.

Het stenen winkeltje is een paar jaar gesloten geweest omdat dat deel van de verkoop zich verschoof naar enkele shop-in-shop concepten. Ook online kreeg de winkel een aantal keren een make-over. 

Nu, anno 2019 zijn we weer terug bij waar het 10 jaar geleden begon; Het stenen winkeltje thuis en de webwinkel wereldwijd.

 

 

© 2016 - 2021 bij HUISJE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel